Ata Dentara

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

      Crest 3D White Whitestrips sunt benzi de albire a dinților concepute pentru albirea profesională a dinților la domiciliu. Formula lor unică vă va face dinții albi orbitor. Absolut sigur pentru sănătate și smalțul dinților! Benzile de albire conțin aceleași ingrediente pe care stomatologii profesioniști și stomatologii le folosesc în cabinetul lor. Producătorul acestor produse este liderul mondial în producția de produse de igienă, compania americană „Procter & Gamble”.

      Benzile de albire Crest Whitestrips au câștigat numeroase premii și sunt recunoscute ca lider în cele mai eficiente și sigure produse de albire a dinților și produse de îngrijire orală din Statele Unite ale Americii. Calitatea produsului este testată în timp, din 2001 pe piața SUA! Vrei să ai un zâmbet alb ca zăpada? De ce să plătim dolari mari pentru tratamentele de albire? Când poți să-ți albesti dinții de mai multe ori mai ieftin fără a ieși din casă!

      Fâșiile de albire Crest 3D White Whitestrips pot fi numite cu încredere o adevărată descoperire în albirea dinților de acasă. Au o formulă exclusivă care vă poate face zâmbetul alb ca zăpada și strălucitor într-un timp relativ scurt. Iar feedback-ul pozitiv din partea consumatorilor confirmă acest fapt.

     Alte avantaje importante ale benzilor Crest Whitestrips includ absența disconfortului în timpul procedurii de albire, capacitatea de adaptare la diferite caracteristici ale dinților, îndepărtarea eficientă a petelor de suprafață de orice vârstă și un preț accesibil. Tehnologia specială „No-Slip Technology” asigură fixarea fiabilă a benzilor de pe dinți, astfel încât să puteți vorbi, să beți apă și să nu vă distrageți atenția de la activitățile zilnice. Rezultatul final este vizibil după finalizarea unui curs complet de albire, care variază de la 6 la 42 de zile, în funcție de setul Crest Whitestrips selectat. În același timp, efectul obținut este pur și simplu uimitor, iar rezultatul obținut este menținut timp de câțiva ani.

     Așa cum promite producătorul, smalțul devine cu adevărat mai ușor până la 6-7 tonuri. Aproape toți utilizatorii care au reușit să evalueze efectul benzilor de albire au fost plăcut surprinși de cât de repede și ușor își pot reda strălucirea naturală a dinților. Trebuie să știți că benzile de albire Crest 3D White Whitestrips nu sunt vândute în farmaciile obișnuite, deoarece sunt prezentate oficial doar pe piața americană. Puteți cumpăra acest produs unic numai în magazinele online specializate, de care aparține magazinul nostru.

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 19:00

0747528525 info@pro-white.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!