🚚 Profită de transport GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI🔥

Ce sunt benzile de albire Crest 3D White?

Ce sunt benzile de albire Crest 3D White?

     Crest 3D White Whitestrips sunt benzi de albire concepute pentru albirea profesională a dinților acasă. Benzile de albire dinți conțin aceleași ingrediente pe care stomatologii le folosesc în cabinetul lor. Sunt absolut sigure pentru sănătatea și smalțul dinților. De asemenea, benzile Crest 3D White sunt de mai multe tipuri, inclusiv pentru dinți sensibili. Calitatea benzilor Crest a fost testată în timp, din 2001 pe piața SUA. Benzile de albire Crest 3D White au câștigat numeroase premii și sunt recunoscute ca lider în cele mai eficiente și sigure produse de albire a dinților și produse de îngrijire orală din Statele Unite ale Americii.
 

Avantajele benzilor de albire Crest 3D White Whitestrips

 

De ce să plătești sume mari pentru tratamentele de albire, când poți să-ți albești dinții de mai multe ori mai accesibil, fără a ieși din casă. Benzile de albire Crest 3D White pot fi numite cu încredere o alternativă eficientă pentru albirea din cabinetul stomatologic. Au o formulă care vă poate face zâmbetul alb și strălucitor într-un timp relativ scurt, iar feedback-ul pozitiv din partea consumatorilor confirmă acest fapt. 

Alte avantaje importante ale benzilor Crest 3D White includ absența disconfortului în timpul procedurii de albire, mularea perfectă pe suprafața dinților, îndepărtarea eficientă a petelor de suprafață, și un preț accesibil. Benzile folodesc tehnologia specială care asigură fixarea fiabilă a benzilor de pe dinți, astfel încât să puteți vorbi, să beți apă și să nu vă incomodeze la activitățile zilnice, cât timp le purtați. Rezultatul final este vizibil după finalizarea unui tratament complet de albire, care variază de la 10 la 42 de zile, în funcție de setul de benzi Crest 3D Whitestrips selectat. În același timp, efectul obținut se menține timp de câțiva ani.
 

Despre producător 

 

Producătorul acestor produse este liderul mondial în producția de produse de igienă, compania americană „Procter & Gamble”. Cei care au utilizat benzile, au reușit să evalueze efectul acestora și au fost plăcut surprinși de cât de repede și ușor își pot reda strălucirea naturală a dinților. Trebuie să știți că benzile de albire Crest 3D White Whitestrips nu sunt vândute în farmaciile obișnuite, deoarece sunt prezentate oficial doar pe piața americană. Puteți cumpăra acest produs numai în magazinele online specializate, precum Pro-white.ro

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

info@pro-white.ro
569af456837bb96a2bc20187bc2a94cf

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!