🚚 ProfitΔƒ de transport GRATUIT la comenzi de peste 250 LEIπŸ”₯

Benzile de albire de la Crest - avantajul unui design practic

Benzile de albire de la Crest - avantajul unui design practic

Inainte de a renunta la visul de a avea dinti alti ca ai vedetelor de la Hollywood din cauza procesului migalos pe care diversele metode de albire acasa il presupun, te invitam sa descoperi cateva informatii interesante despre benzile Crest.

Despre acestea vei afla ca, pe cat sunt de practice, pe atat sunt de usor de folosit. Utilizarea lor va deveni un ritual mult asteptat, cu atat mai dorit cu cat vei observa cum dintii isi schimba culoarea de la o aplicare la alta.

 

Benzile Crest, tratament profesional de albire, direct la tine acasa

Un brand despre care stim ca ai auzit multe cuvinte de lauda, Crest Whitestrips mentine si astazi treaza atentia publicului la nivel mondial prin produsele deosebite lansate de-a lungul anilor, toate avand acelasi scop: de a reda albul dintilor, mentinandu-l pe termen lung.

Se vand in toata lumea, dar provin din Statele Unite ale Americii, de unde vi le furnizam la randul nostru. Garantia originalitatii insoteste fiecare cutie de benzi comandata din magazinul nostru.

Componenta benzilor

 Acestea constau in bucati de plastic flexibile, subtiri si transparente. Sunt acoperite cu un strat de peroxid de oxigen, practic cel care face toata treaba. Fixeaza eficient benzile de dinti pe durata purtarii, actionand totodata ca un agent de albire. Te bucuri de acelasi rezultat ca la cabinetul medicului dentist, doar ca in confortul propriei case - designul practic al benzilor face asta posibil.

 

Benzile, o metoda avantajoasa si confortabila pentru albire

Exista desigur nenumarate modalitati de a-ti albi dintii. Ei bine, comparativ cu acestea, benzile sunt poate cele mai practice si indemanoase. Constituie o metoda curata si simpla de a urma acest proces.

Fiecare set de benzi vine cu doza ajustata, controlata de substanta de albire, deci nu exista risc pentru sanatatea dintilor tai. Iata o metoda pe cat se poate de simpla si eficienta totodata de a obtine rezultatele asteptate, minimizand orice risc de a dezvolta efecte secundare.

Nu trebuie sa te ingrijorezi ca vei ingera din substanta pentru ca banda in sine actioneaza si ca o bariera de protectie. Aceasta previne dilutia substantei de peroxid, deci contactul cu tesuturile moi ale cavitatii orale va fi minim.

Mai simplu spus, purtand benzi Crest te bucuri de un tratament comod, cu rezultate optime, fara a urma proceduri epuizante. Fara a mai spune ceva, te invitam pe pro-white.ro sa descoperi intreaga noastra gama de benzi, dar si alte produse de albire pentru acasa, care te vor cuceri!

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

info@pro-white.ro
569af456837bb96a2bc20187bc2a94cf

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!