🚚 Profită de transport GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI🔥

Cum să aleg benzile de albire Crest potrivite pentru mine?

Cum să aleg benzile de albire Crest potrivite pentru mine?

Alegerea benzilor Crest 3D White depinde în primul rând de nivelul de albire a dinților pe care doriți să obțineți. Cu cât sistemul de albire este mai eficient, cu atât rezultatul albirii va fi mai bun. Daca nu ți-ai albit niciodată dinții până acum și îți dorești dinții cu cateva nuanțe mai albi, atunci ți se va potrivi cel mai simplu sistem "pentru incepatori". Dacă doriți să obțineți cele mai bune rezultate, vă recomandăm să alegeți benzile din seria profesională Crest. Recomandarile fac referire doar la tratamentul complet(cutia intreaga) pentru a obtine rezultatele mentionate mai jos.


Unii oameni cred că, cu cât sistemul de albire este mai simplu, cu atât este mai puțin dăunător pentru smalțul dinților - aceasta este o opinie eronată. Amintiți-vă că orice sistem de albire a dinților la domiciliu Crest Whitestrips este absolut sigur pentru sănătatea smalțuli dinților atunci când este utilizat corect conform instrucțiunilor!

Pentru confortul dvs., există multe filtre în categoria de produse, cu ajutorul cărora vă puteți alege cu ușurință un sistem de albire în funcție de dorințele și nevoile dumneavoastră!



 

Nu am mai folosit tratamente de albire pană acum și vreau să încerc:


Crest 3D Whitestrips Classic Vivid

Opțiunea ideală pentru tine ar fi  benzile de albire Crest Classic Vivid. Aceste benzi conțin cantitatea minimă de ingrediente de albire și au cel mai bun preț. Tratamentul de albire este conceput pentru doar 10 zile, benzile se folosesc o dată pe zi timp de 30 de minute.





Crest Noticeable White


De asemenea, pentru prima utilizare cu deplină încredere vă putem recomanda benzile de albire Crest Noticeable White. Tratamentul  de albire în acest sistem este  conceput în mod similar pentru 10 zile, iar benzile se folosesc o dată pe zi timp de 30 de minute.




Crest 3D Whitestrips Vivid White



În 2021, Procter & Gamble a lansat noile benzi de albire Crest Vivid White pentru începători. Datorită duratei crescute a tratamentului de albire, acestea sunt mai eficiente decât predecesorii lor. Tratamentul de albire în acest sistem este  conceput  pentru 12 zile, durata aplicarii plasturilor este în mod similar de 30 de minute odata pe zi.  




Crest 3D Whitestrips Classic White

O altă noutate a companiei, este setul clasic Crest Classic White. Acest sistem aparține și categoriei benzilor de albire pentru „începători”.  Se deosebește de omologii săi prin tehnologia îmbunătățită „No-Slip Technology”, pentru o aderență mai puternică a benzilor pe dinți, ceea ce face ca procedura de albire a dinților să fie mult mai convenabilă și eficientă. Tratamentul  de albire din acest kit este, de asemenea, conceput pentru 10 zile, 30 de minute o dată pe zi.  



 

Am dinții sensibili la cald/rece. Am nevoie de un tratamnet de albire mai delicat, pentru dinți sensibili dar care să ofere rezultate:  

 
Crest 3D Whitestrips Benzi de albire a dinților Vivid Gentle

Ai dinți sensibili? Simțiți disconfort de la consumul de alimente reci/calde sau acre/dulci?  Benzile de albire Crest Vivid Gentle vi se potrivesc. Acest sistem este special conceput pentru persoanele care se confruntă cu dureri neplacute cauzate de sensibilitatea crescuta a dintilor. Totodata este recomandat pentru utilizare de către  „ADA” de către Asociația Stomatologică Americană. Tratamentul de albire este conceput pentru 12 zile,  durata aplicarii plasturilor este în mod similar de 30 de minute odata pe zi.



Crest 3D Whitestrips Sensitive White

Un alt nou produs dezvoltat de Crest, care a intrat în vânzare în 2021. Benzi de albire Crest Sensitive White, special concepute pentru persoanele care se confrunta cu dureri neplacute cauzate de sensibilitatea crescuta a dintilor. Producătorul susține că aceste benzi sunt capabile să îndepărteze placa veche de 15 ani, în timp ce procedura de albire ar trebui să fie cât mai confortabilă, fără a crește sensibilitatea dinților. Tratamentul de albire  consta în 13 proceduri, durata aplicarii plasturilor este în mod similar de 30 de minute odata pe zi.




Emulsii de albire Crest cu aplicator încorporat

În mod similar, pentru persoanele cu smalț dentar sensibil, noua emulsie de albire Crest Whitening Emulsion cu aplicator incorporat este ideală. Aceasta este o formulă revoluționară pentru albirea dinților la domiciliu, care conține picături active de peroxid de hidrogen dizolvate într-o bază hidratantă. Primul tratament de hidratare și albire de la Crest. Tratamentul de albire este conceput pentru 14 zile, iar acesta se utilizează de până la 4 ori pe zi .


 

Am deja un tratament de albire efectuat dar vreau să-mi mențin culoarea albă a dinților pentru o perioadă cât mai lungă:


Crest 3D White Whitestrips Crest albire lunară

O soluție excelentă în această situație sunt  benzile de albire Crest Monthly Whitening Boost. Acest sistem este conceput pentru a menține efectul obținut în urma unui tratament de albire a dinților. Un pachet de benzi include 12 proceduri și trebuie să utilizați benzile doar o dată pe lună, timp de 60 minute. Astfel, zâmbetul tău va rămâne invariabil alb pe tot parcursul anului.
 



 

Nu am mai folosit tratamente pentru albirea dinților dar vreau să obțin un rezultat bun:

Crest 3D Whitestrips Glamorous White


În acest caz, benzile de albire Crest Glamorous White sunt potrivite pentru tine. Acesta este un sistem de bază de albire.  Vă va ajuta să obțineți rezultate excelente în albirea dinților în doar două săptămâni. Tratamentul de albire este conceput pentru 14 zile, durata aplicarii plasturilor este de 30 de minute odata pe zi.



Crest 3D Whitestrips Brilliance White

De asemenea, o opțiune excelentă ar fi benzile de albire Crest Brilliance White. Datorită duratei crescute a cursului de albire, efectul va fi mai pronunțat în comparație cu benzile Crest Glamorous White. Benzile de albire Brilliance White sunt recomandate de medicii stomatologi de top din SUA ca o modalitate eficientă și sigură de a vă albi dinții acasă.  Tratamentul de albire este conceput pentru 16 zile, durata aplicarii plasturilor este de 30 de minute odata pe zi.


 

Vreau sa obțin rezultate profesionale în albirea dinților:



Crest 3D Whitestrips Professional White
Una dintre noutățile cu care poți obține un rezultat profesional în albirea dinților este benzile de albire Crest Professional White. Producătorul susține că efectul obținut prin utilizarea acestui kit este comparabil cu procedurile costisitoare de albire a dinților dintr-o clinică dentară.  Acest set de benzi de albire este recomandat de medicii stomatologi de top din SUA ca albire profesională a dinților la domiciliu. Primele rezultate pot fi observate deja după doar 3 utilizari a benzilor.  Durata tratamentului complet de albire este de 20 de zile. Se recomandă utilizarea benzilor doar 30 de minute pe zi.



Emulsii de albire Crest cu aplicator

O alta noutate in albirea dintilor profesionale este emulsia de albire Crest Whitening Emulsions cu aplicator. Acest kit include un tub de emulsie cu un volum de 25 de grame, un stick aplicator și un suport pentru depozitare convenabilă. Instrumentul începe să acționeze din prima secundă de aplicare și efectul acestuia rămâne pentru o perioadă suficient de lungă. Nu este nevoie să vă periați dinții sau să vă clătiți gura după procedură. Primul tratament de hidratare și albire de la Crest. Emulsia se absoarbe foarte repede și nu necesită clătire suplimentară. Pentru cele mai bune rezultate, producătorul recomandă aplicarea acestuia pe dinți de până la 4 ori pe zi.




 

Vreau să obțin rezultate profesionale în cel mai scurt timp posibil:


Crest 3D Whitestrips 1 Hour Express

Ai un eveniment important și vrei sa-și albești dinții rapid? În cazul acesta ai nevoie de benzile de albire Crest 1 Hour Express.  Aceasta este o albire rapidă a dinților în 10 zile. În doar 10 zile, vei obține un rezultat profesional în albirea dinților și vei surprinde prietenii și rudele cu zâmbetul tău. Tratamentul de albire este conceput pentru doar 10 zile, durata aplicarii plasturilor este de 60 de minute odata pe zi.




 

Vreau sa obțin rezultate maxime in albirea dintilor:

Efecte profesionale Crest 3D White Whitestrips

Poti alege si benzi de albire Crest Professional Effects. Acest sistem face parte din seria profesională și te va ajuta să obții cele mai bune rezultate. Efectul albirii dinților din utilizarea acestor benzi este egal cu efectul procedurilor stomatologice profesionale. Tratamentul de albire este conceput pentru 20 de zile, durata aplicarii plasturilor este de 45 de minute odata pe zi.



benzi albire Crest supreme bright

Rezultate maxime pot fi obținute cu benzile de albire Crest Supreme Bright. Aceasta este cea mai recentă dezvoltare în domeniul albirii dinților la domiciliu. Cu ea vei observa primele rezultate după o singură aplicare. Rezultatul albirii dinților din utilizarea acestui sistem este egal cu rezultatul unei proceduri de albire a dinților cu laser. Tratamentul de albire este conceput pentru 21 de zile, durata aplicarii plasturilor este de 60 de minute odata pe zi.




Benzi crest supreme bright
Un nivel mai avansat de albire față de Crest Supreme Bright se gaseste la benzile de albire Crest Supreme Bright Level 28. Folosind cea mai mare concentrație de peroxid de hidrogen, acest kit de albire a dinților, sigur pentru smalț, vă va face dinții cu 28 nuante mai albi pentru a obține un zâmbet 100% vizibil mai alb, garantat. Chiar de la prima aplicare a tratamentului cu Crest 3D Whitestrips Supreme Bright Level 28, vei obține un zâmbet vizibil mai alb. Tratamentul de albire este conceput pentru 21 de zile, durata aplicarii plasturilor este de 60 de minute odata pe zi.




Crest 3D Whitestrips Professional White cu lumină LED
Aveți nevoie de un sistem de albire nou, unic cu dispozitiv LED pentru a obține cel mai bun efect Crest Professional White With Led Light. Acesta este un progres în albirea dinților la domiciliu dezvoltat de Crest. La baza noului sistem unic este tehnologia folosită de specialiștii clinicilor dentare. Utilizarea benzilor de albire în combinație cu un dispozitiv portabil LED. Efectul de albire al acestei proceduri durează 36 de luni. Tratamentul de albire este conceput pentru 19 zile, durata aplicarii plasturilor este de 60 de minute odata pe zi, iar dispozitivul LED este folosit doar câteva minute pe zi.

 

Vream sa obținem rezultate profesionale împreună la un preț avantajos:



Benzi de albire Crest Whitestrips Supreme Professional Soluția ideală pentru tine va fi  benzile de albire Crest Supreme Professional. Există 84 de benzi de albire în acest set, astfel încât poate fi împărțit cu ușurință între două persoane. Efectul albirii dinților din utilizarea acestor benzi este egal cu efectul procedurilor stomatologice profesionale. Tratamentul de albire pentru fiecare persoană va fi de 21 de zile, durata aplicarii plasturilor este în mod similar de 30 de minute odata pe zi.

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

info@pro-white.ro
569af456837bb96a2bc20187bc2a94cf

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!