🚚 Profită de transport GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI🔥

Nu te-ai gandit la albirea dintilor pana cand…

Nu te-ai gandit la albirea dintilor pana cand…
 
Albirea dintilor a fost o buna bucata de vreme un serviciu de estetica dentara disponibil doar pentru anumite categorii de persoane. Ce-i drept procedura costa destul de mult si nu toate cabinetele de profil erau dotate cu aparatura pentru albirea dintilor. Acum ca vorbim de o mai mare accesibilitate a acestei abordari ar fi poate chiar pacat sa nu profiti de ea.
Albirea acasa inseamna comoditate, eficienta la indemana ta, rezultate profesionale cu minim de efort. Nu te-ai gandit pana acum la albirea dintilor ca la o necesitate, pana cand…
  • Zambetul tau iti este carte de vizita
Primul impact creat, prima impresie este cea care ii face pe unii sau pe altii sa te considere de incredere, placut, usor de integrat in echipa. Sunt job-uri in care aspectul fizic este primordial. Sa zambesti, sa fii agreabil, sa ai si un zambet alb imaculat iti asigura sanse de a fi memorabili si de a putea activa in domenii diverse: insotitor de zbor, actor, relatii cu publicul, receptioner etc.
  • Redai chipului tau anii tineretii
Asocierea intre ingalbenirea dintilor si inaintarea in varsta este una fireasca oarecum. Chipul iti pare mai imbatranit pe masura ce anumite semne tradeaza asta. Nu vorbim numai de piele, ci si de dintii galbeni. Mai cu seama fumatorii inteleg acest lucru.
  • Incerci albirea la cabinet
Aceasta impune deplasare si te face sa depinzi de program, trafic etc. Cu benzile de albire, kiturile Crest sau oricare din produsele noastre albirea este mai la indemana ca oricand. Alege oricand, ce iti doresti, cumpara in functie de planificarea de buget pe care ti-o faci. Rezultatul este unul la fel ca albirea profesionala din cabinetele de specialitate. In timp ce dintii tau se albesc tu poti sa faci diverse activitati casnice sau pentru tine.
Cel mai probabil nu te-ai gandit la albire pana cand dintii ingalbeniti nu au inceput sa fie o atractie vizuala. Ies in evidenta si nu ai sansa sa ascunzi acest aspect. Poti insa, oricand, sa tii sub control nuanta dintilor, cu produsele Crest. Incearca!
Te asteptam in cadrul paginii noastre pro-white.ro pentru alegeri potrivite!

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

info@pro-white.ro
569af456837bb96a2bc20187bc2a94cf

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!