🚚 Profită de transport GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI🔥

Ce să folosești pentru albirea dinților acasă?

Ce să folosești pentru albirea dinților acasă?

Produsele de albire a dinților, tratamentele de albire în cabinetul stomatologic, diversele paste și kit-uri de albire, toate sunt opțiuni pentru albirea dinților. Oricine își dorește să aibă o dantură impecabilă, strălucitoare, demnă de a se înscrie fără probleme în ceea ce am putea numi „zâmbet de Hollywood”.

Din nefericire însă, pentru albirea dinților este necesar să alegem tratamentul potrivit. Pentru că un asemenea obiectiv este destul de greu de îndeplinit dacă stilul de viață, alimentația necorespunzătoare sau chiar moștenirea genetică îi pun piedici.

Tratamentele în cabinetul stomatologic dau rezultate, însă sunt și foarte costisitoare. Haideți să descoperim care sunt cele mai bune tratamente pentru albirea dinților acasă în 2022 și care sunt opțiunile cele mai frecvent alese.

Soluții pentru albirea dinților


Tratamentele de albire, care pot fi realizate fie acasă, fie la cabinete stomatologice sunt soluții pentru albirea dinților. Există unele voci care spun că petele de pe dinți pot fi corectate ușor folosind doar pastă de dinți, însă rareori o asemenea tactică dă rezultate.

Albirea dinților acasă a început să fie o alegere tot mai populară în rândul celor care vor să remedieze problema dinților îngălbeniți sau a petelor inestetice. Motivele sunt evidente - există pe piață produse care pot fi utilizate în acest scop, care sunt mai accesibile ca preț comparativ cu tratamentele realizate în cabinetele stomatologice și care oferă rezultate uneori peste așteptări.

Un astfel de produs sunt benzile de albire Crest 3D Professional White, pus la dispoziția celor interesați pe site-uri specializate care furnizează produse de albire profesionale din S.U.A., precum Pro-white.ro. Să vedem de ce este un asemenea pachet recomandat, care sunt avantajele sale și cum se utilizează.
 

Avantajele produselor de albire dinți Crest


Despre plasturii pentru albirea dinților a aflat probabil oricine, însă există o oarecare reținere cu privire la utilizarea lor. Unele persoane care i-au încercat au acuzat sensibilitate dentară accentuată după folosire, motiv pentru care au ales să renunțe la ei.

Trebuie menționat faptul că o oarecare sensibilitate poate să apară, însă acest lucru ține și de fiecare persoană în parte, inclusiv de modul de utilizare. Dacă apare o sensibilitate dentară, aceasta va dispărea la scurt timp, iar ceea ce va rămâne sunt rezultatele obținute cu benzile de albire.

Plasturii pentru albire dinți 3D Whitestrips din kit-ul Crest Professional White conțin o cantitate redusă de ingredient activ - peroxid de hidrogen în concentrație de 10%, acest lucru însemnând că pot să acționeze eficient, oferind rezultatele așteptate, fără să atace smalțul.

Fără îndoială merită specificat și faptul că plasturii de albire a dinților pot să ofere o albire de până la 25 de ori mai intensă decât cea obținută în urma utilizării unei paste de dinți pentru albire. După cum se menționează și pe site-ul Pro-White.ro, rezultatele devin vizibile chiar după 2 zile de utilizare, ajungând în cele din urmă identice cu cele oferite de tratamentele cu laser pentru albirea dinților.

Recomandări cu privire la utilizarea benzilor de albire


În vederea obținerii unor rezultate optime, adică un proces de albire a dinților ca la carte, există o serie de sfaturi cu privire la utilizarea plasturilor. Chiar dacă aceștia sunt concepuți pentru a se plia perfect pe forma dinților, aplicarea trebuie realizată corespunzător.

Primul lucru de reținut este că plasturii Crest 3D Professional White trebuie purtați o dată pe zi, timp de 30 de minute. Aplicarea trebuie realizată cu mâinile uscate, pentru o fixare optimă. Se poziționează partea cu gel a plasturelui direct pe dinți. Fixarea plasturelui va trebui realizată aliniat cu nivelul gingiei, îndoindu-l apoi după forma dinților pentru a putea acționa optim.
 

Concluzii


Alege un tratament de albire a dinților pentru acasă. Se pare că este o alternativă eficientă de a obține un zâmbet strălucitor fără a fi nevoie de vizite repetate la cabinetul stomatologic. Se economisește în acest fel timp, se economisesc bani, iar rezultatele depășesc de cele mai multe ori așteptările. Nu e de mirare de ce astfel de plasturi pentru albirea dinților câștigă în continuare aprecierea publicului.

Cu toate avantajele menționate, cu siguranță o asemenea achiziție merită. Calitatea produselor este garantată. Brand-ul Crest este recunoscut pentru ceea ce oferă în SUA și nu numai.
Cei interesați pot să acceseze site-ul Pro-white.ro pentru informații suplimentare, dar și pentru a comanda una din multiplele variante propuse pentru albirea dinților acasă.
 

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

info@pro-white.ro
569af456837bb96a2bc20187bc2a94cf

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!