🚚 Profită de transport GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI🔥

Folosește benzi albire dinti pentru un zâmbet mai alb

Folosește benzi albire dinti pentru un zâmbet mai alb
Multe persoane se confruntă cu diferite complexe, unul dintre cele mai întâlnite fiind dinții îngălbeniți de la consumul de alimente, băuturi și țigări. Smalțul dinților se poate albi prin diferite metode. Una dintre cele mai accesibile și rapide este cu benzi albire dinți, chiar la tine acasă.

Această metodă de albire a dinților este foarte populară pentru că este accesibilă, cu rezultate rapide și de durată. Pe lângă tratamentul de albire, rezultatele se mențin folosind pastă de dinți Crest care ajută la protejarea smalțului de la îngălbenire și menține rezultatele pe termen lung.

Ce tratamente de albire sunt populare?

Cel mai popular tratament este cel cu benzi albire dinți și cu pastă de dinți Crest. Aceste benzi și paste de dinți sunt votate numărul 1 pe piața americană și recomandate de Asociația Medicilor Dentiști din America. Sunt o metodă simplă, pentru că poți să-ți albești dinții rapid și accesibil, fără a plăti tratamente costisitoare la cabinetele dentare.

Trebuie să aplici benzile și acestea vor albi smalțul. După ce folosești un tratament complet cu benzi Crest, în funcție de nevoi, menții rezultatele cu o pastă de dinți Crest pe care o alegi din gama largă ce se găsește pe site-urile specializate ce furnizează produse originale.

Tratamentele de albire sunt de diferite tipuri, spre exemplu benzi albire dinți pentru smalț sensibil, variante pentru albire rapidă în 7 zile sau tratamente ce folosesc și lampă led. Toate aceste tratamente folosesc peroxid de hidrogen care este aceeași substanță utilizată de medicii dentiști în cabinete. Dacă folosești benzi Crest trebuie să știi că sunt sigure pentru smalț și nu afectează cu nimic sănătatea acestuia.

Tratamentele alternative preparate acasă sau preluate de pe internet nu sunt din păcate eficiente. Singurele opțiuni recomandate de medicii dentiști americani sunt o igienă dentară corespunzătoare, tratamentele cu benzi Crest și, bineînțeles, mersul frecvent la stomatolog.

Menținerea rezultatelor cu pastă de dinți Crest

Fiecare igienă dentară se menține apoi cu cea mai potrivită pastă de dinți Crest, care are o formulă blândă cu gingia și eficientă împotriva cariilor și altor afecțiuni dentare. Fiecare pastă de dinți este realizată după nevoile principale ale unei cavități bucale sănătoase.

Benzi albire dinți la cele mai bune prețuri se găsesc pe site-urile specializate care comercializează aceste produse. Este important să verificați dacă produsele sunt originale. Aceste tratamente de albire sunt o inovație pe piața îngrijirii orale și sunt, în momentul prezent, cele mai căutate. Pentru a obține cele mai bune rezultate cu benzi Crest este recomandat să nu vă spălați dinții înainte, apoi să urmați instrucțiunile de pe cutie sau plic și să respectați numărul de zile de tratament.

Cum verific dacă am rezultate?

Puteți să realizați o fotografie înainte să începeți tratamentul cu benzi Crest și după ce ați finalizat tratamentul pentru a observa și mai bine rezultatele. După ce ați încheiat tratamentul puteți alege o pastă de dinți Crest pentru a vă peria și îngriji dinții mai departe și a menține rezultatele pentru o durată cât mai lungă de timp.

Un zâmbet mai alb înseamnă și încredere în sine. Nu uita că o să zâmbești mai mult, mai frumos și mai sănătos dacă ai urmat un tratament de albire cu benzi Crest.

 

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

info@pro-white.ro
569af456837bb96a2bc20187bc2a94cf

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!