🚚 Profită de transport GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI🔥

Cum funcționează lampa UV Crest și ce efecte are asupra dinților?

Cum funcționează lampa UV Crest și ce efecte are asupra dinților?

Tratamentele de albire în cabinetul stomatologic îmbină două elemente importante: substanța de peroxid de hidrogen, care albește smalțul dinților, și lampa UV cu lumină albastră, care ajută procesul de albire. 

Pe lângă aceste două elemente apare și al treilea: prețul. De ce punem accent pe acest element? Pentru că tratamentele de albire în cabinetul stomatologic sunt, de obicei, costisitoare. Toată lumea își dorește un zâmbet mai alb, însă nu toată lumea și-l poate permite. 

Acesta este momentul în care cei de la Crest au dorit să aducă procesul de albire la accesibilitatea maximă și cu potențial de rezultat crescut. 

Haideți să aflăm împreună cum funcționează lampa UV Crest și ce efecte are asupra dinților!
 

Ce este Lampa UV Crest 3D White?

Lampa UV Crest 3D White, este un dispozitiv portabil, reutilizabil, de mici dimensiuni, destinat utilizării acasă. Este o alternativă a lămpii cu accelerator de albire Zoom sau a laserului folosite  în cabinetul stomatologic pentru tratamentele de albire profesionale, mai costisitoare. 

Albirea dinților cu ajutorul lămpii cu accelerator și cu laser din cadrul cabinetelor  stomatologice constă în activarea gelului de albire printr-o sursă de lumină albastră, foarte intensă. Crest a adaptat acest principiu de albire din cabinetul stomatologic și a creat dispozitivul prevăzut cu  lumină albastră UV care are rolul de a activa mai profund substanța de peroxid de hidrogen care se regăsește pe benzile de albire Crest 3D Whitestrips
 

Este Lampa UV Crest 3D White dăunătoare pentru smalțul dinților?

NU! Lampa UV Crest 3D White nu este dăunătoare pentru smalțul dinților. Potrivit specialiștilor Crest, atunci când benzile Crest 3D Whitestrips sunt folosite împreună cu lumina albastră UV a Lămpii Crest 3D White, albirea este accelerată astfel încât efectul de albire a dinților este de 2x mai rapid și mai intens, obținându-se  un alb cu 6-7 nuanțe mai deschis față de culoarea dinților, fără a ataca smalțul. 

Lumina LED de albire a dinților este sigură pentru a fi folosită conform instrucțiunilor și ajută ingredientele din benzile Crest 3D Whitestrips să acționeze mai eficient, penetrând în siguranță suprafața smalțului pentru a îndepărta  petele galbene de pe dinți. Spre deosebire de alte produse care utilizează un spectru larg de lumină, lungimea de undă specifică a luminii  albastre a lămpii Crest 3D White a fost concepută pentru a ținti și neutraliza petele galbene. Dispozitivul a fost creat, de asemenea, pentru a oferi o intensitate totală a luminii pe toți dinții pentru o albire cu 30% mai bună în comparație cu benzile utilizate singure. 

Sensibilitatea dentară este întotdeauna un factor care trebuie luat în considerare atunci când  urmăm un tratament de albire. În ceea ce privește utilizarea kitului de albire Crest 3D Whitestrips cu Lampa UV, riscul apariției sensibilității dinților în timpul procesului de albire este redus. Recomandarea producătorului este utilizarea unei paste de dinți Crest, spre exemplu pasta de dinți Crest Pro-Health Sensitive & Enamel Shield pentru maximizarea reducerii sensibilității dinților în timpul procesului de albire, sau Crest GUM Detoxify, și pentru a proteja și întări smalțul dinților.

 

Cum acționează Lampa UV Crest 3D White?

Lampa UV Crest 3D White acționează eficient pentru albirea dinților, este ușor de utilizat și de încorporat în rutina zilnică. Dispozitivul este mic, portabil și se potrivește perfect pe ambele arcade dentare pe care se aplică în prealabil benzile de albire pentru efectuarea tratamentului de albire timp de 60 de minute. În ultimele 5 minute ale tratamentului de albire se activează lumina lămpii Crest apăsând simultan pe cele două butoane de pe părțile laterale ale dispozitivului. 

Mențineți apăsat cele două butoane până se aprinde lumina albastră, apoi eliberați și lăsați lumina albastră a lămpii să acționeze separat pe banda aplicată pe arcada dentară superioară, până ce se oprește automat după aproximativ 5 minute. Repetați procedura pe banda de albire aplicată pe arcada dentară inferioară. După finalizarea procedurii de albire a dinților, se îndepărtează ușor benzile aplicate, desprinzând mai întâi benzile de pe partea din spate a dinților pentru a ușura îndepărtarea acestora. 

 

Cum se folosește Lampa UV Crest 3D White în 4 pași simpli: 

  1. Desfaci plicul, dezlipești benzile de albire Crest 3D Whitestrips de pe folia de plastic;
  2. Aplici o bandă pe dinții de sus și o bandă pe dinții de jos, lăsând substanța de albire să acționeze  60 de minute (aici poți vedea într-un material video cum se aplică benzile de albire a dinților CORECT)
  3. Activezi în ultimele 5 minute ale tratamentului lumina albastră a lămpii UV Crest 3D White pentru accelerarea și intensificarea tratamentului de albire;
  4. iar la finalul tratamentului, Îți dezvălui zâmbetul! După ce timpul alocat tratamentului a expirat și îndepărtezi benzile de albire de pe dinți. 

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

info@pro-white.ro
569af456837bb96a2bc20187bc2a94cf

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!