🚚 Profită de transport GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI🔥

Produse originale vs. produse fake - aflati cum sa le deosebiti!

Produse originale vs. produse fake - aflati cum sa le deosebiti!
In ziua de azi sunt tot mai multi cei care profita de pe urma unor marci renumite de produse pentru a face bani. Vorbim aici de fapt, de cei ce realizează produse fake, replici dupa unele produse extrem de cunoscute și cumpărate de către publicul larg.
 

Iata cum puteti deosebi produsele Crest originale de cele fake!

Niciodata un produs fake nu va arata întocmai ca și cel original. Produsele pe care vi le punem la dispozitie prin intermediul magazinului nostru online https://www.pro-white.ro/ sunt 100% originale, made in USA. Ei bine, pe piața din Romania, și nu numai, deja și-au făcut apariția o mulțime de produse fake, ce încearcă sa le imite cat mai mult. Acestea sunt made in China.


Mare atenție cum să le deosebiti!

Cea mai simplă metoda este sa verifici codul de bare aflat pe cutia produsului. Gasești în acest articol toate detaliile necesare - Verifica codul de bare situat pe cutie

Un alt aspect la care trebuie sa ne uităm este ambalajul. Acesta este cel care face diferenta. Culorile utilizate pe produsele fake sunt diferite, nu sunt la fel de intense, iar calitatea ambalajului lasa de dorit, fiind de slaba calitate.
Un alt element diferențiator de pe ambalaj este scrisul. Logo-ul este scris mai mic, fontul este diferit, iar de cele mai multe ori unele cuvinte din text lipsesc.

Ambalajul nu are aceeasi forma. Daca vorbim despre benzi pentru albirea dintilor Crest, plicurile originale sunt verticale, pe cand cele fake sunt dispuse pe orizontala.
Și nu în ultimul rand, trebuie mentionat din nou pretul. Accesand magazinul nostru pro-white.ro, veti ști care este pretul real al produselor originale. În cazul în care gasiti în alta parte mai ieftin, diferenta de pret fiind destul de mare, acest lucru ar trebui să vă dea din start de gandit. Nu vă puneți în joc sănătatea organismului și alegeți întotdeauna produse originale!


Pericol pentru organism

Ce trebuie să știm din start este faptul că produsele fake, vândute sub numele celor originale, nu conțin aceleași ingrediente ca și cele la care se raportează. Unele dintre aceste ingrediente pot fi extrem de periculoase si pot determina afectiuni dintre cele mai grave.
Cu toate ca pe ambalajul produselor sunt notate ingredientele originale, numai din simplul fapt ca sunt mai ieftine decat cele originale, ar trebui sa ne dam seama, ca diferenta de pret nu poate fi atat de mare daca sunt folosite aceleasi ingrediente.

 

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

info@pro-white.ro
569af456837bb96a2bc20187bc2a94cf

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!