Produse originale vs. produse fake - aflati cum sa le deosebiti!

Produse originale vs. produse fake - aflati cum sa le deosebiti!
 
In ziua de azi sunt tot mai multi cei care profita de pe urma unor marci renumite de produse pentru a face bani. Vorbim aici de fapt de cei ce realizeaza produse fake, replici dupa unele extrem de cunoscute si de cumparate de catre publicul larg.

Pericol pentru organism
Ce trebuie sa stim din start este faptul ca produsele fake, vandute sub numele celor originale, nu contin aceleasi ingrediente ca si cele la care se raporteaza. Unele dintre aceste ingrediente pot fi extrem de periculoase si pot determina afectiuni dintre cele mai grave.
Cu toate ca pe ambalajul produselor sunt notate ingredientele originale, numai din simplul fapt ca sunt mai ieftine decat acestea ar trebui sa ne dam seama ca diferenta de pret nu poate fi atat de mare cand sunt folosite aceleasi ingrediente.

Iata cum puteti deosebi produsele nostre originale de cele fake!
Niciodata un produs fake nu va arata intocmai ca si cel original. Produsele pe care vi le punem la dispozitie prin intermediul magazinului nostru online https://www.pro-white.ro/ sunt 100% originale, made in USA. Ei bine, pe piata din Romania si nu numai deja si-au facut aparitia o multime de produse fake, ce incearca sa le imite cat mai mult. Acestea sunt made in China.
Mare atentie cum le deosebiti! In primul rand, ambalajul este cel care face diferenta. Culorile utilizate pe produsele fake sunt diferite, nu sunt la fel de intense, iar calitatea ambalajului lasa de dorit, fiind de slaba calitate.
Un alt element diferentiator de pe ambalaj este scrisul. Logo-ul este scris mai mic, fontul nu este acelasi si uneori textul nu este la fel.
Ambalajul nu are aceeasi forma. Daca vorbim despre benzi pentru albirea dintilor Crest, plicurile originale sunt verticale, pe cand cele fake sunt dispuse pe orizontala.
Si nu in ultimul rand trebuie mentionat din nou pretul. Accesand magazinul nostru pro-white.ro, veti sti care este pretul real al produselor originale. In cazul in care gasiti in alta parte mai ieftin, diferenta de pret fiind destul de mare, acest lucru ar trebui sa va dea din start de gandit.
Nu va puneti in joc sanatatea organismului si alegeti intotdeauna produse originale, precum cele pe care noi vi le punem la dispozitie!

 

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 19:00

0747528525 info@pro-white.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!